5 Strategieën Voor Een Betere Kans Om De Loterij Te Winnen

Hoe lotto te winnen – Hier zijn 5 tips die je misschien kunnen helpen om de volgende grote jackpot-winnaar te worden: Denk er goed over na voor dat je loten gaat kopen.

1) Snelle Keuze Of Lucky Numbers? De Keuze Ligt In Jouw Handen!

Bepaal wat je strategie zal zijn met betrekking tot het gebruik van Quick Pick of het kiezen van je eigen nummers om te spelen. Welke is het beste? De jury is nog steeds op dit punt. Meer mensen winnen met behulp van Quick Pick, maar meer mensen kiezen voor Quick Pick. Dus, het is moeilijk om te zeggen. Maar wat je keuze ook is, het wordt over het algemeen als het beste beschouwd om het te maken en eraan vast te houden.

2) Koop Meer Dan Één Ticket 

Het is gewoon logisch: hoe meer tickets je hebt, hoe groter je kans om te winnen. Veel mensen vormen een pool van collega’s of familieleden en elke fiche in een bepaald bedrag om kaartjes te kopen. Dit is een zeer budgetvriendelijke manier om uw winkansen te vergroten.

Als je wint, moet je natuurlijk de winst delen met anderen in de pool, maar je hebt waarschijnlijk liever 1/ 10e van $ 150 miljoen dan helemaal niets. Wanneer u Powerball-tickets online koopt, kunt u ervoor kiezen om te genieten van de voordelen van groepsspel met Lottosend.

Dit staat ook bekend als een lottosyndicaat. Lottosend heeft al een paar online syndicaten voor je opgezet, het enige dat je hoeft te doen is je bij een van hen voegen en genieten van de fantastische voordelen van groepsspel.

3) Speel De Juiste Lotto-Spellen 

Sommige spellen bieden simpelweg betere kansen om te winnen dan andere en zijn lang niet zo veel. Dit kunnen de games zijn die u kiest om te spelen, omdat uw kansen hoger worden door simpelweg te kiezen om die games te spelen met de beste winkansen.

Voorbeelden van dit soort lottos met betere kansen zijn hieronder te vinden en omvatten voornamelijk Australische lotto-spellen (zoals woensdag Lotto) en ook de Spaanse loterijspelen zoals Bonoloto en ook de Zwitserse loterij.

4) Speel Lotto-Spellen Met Herkansingsmomenten

Als uw nummers in de eerste ronde de jackpot niet raken en er geen jackpot-winnaar is, bieden veel loterijspellen tweedekans-tekeningen waarbij uw tickets nog een kans krijgen om voor u te winnen. Een voorbeeld is het SuperLotto Plus Second Chance-spel.

5) Probeer Te Gaan Met Een Goede Mix Van Getallen, Van Laag Naar Hoog

Een ding om in gedachten te houden is dat veel spelers nummers kiezen uit verjaardagen, jubilea en andere speciale dagen. Aangezien er maximaal 31 dagen per maand zijn, zijn de nummers boven 31 niet zo vaak geselecteerd. Als u kiest en wint op deze hogere nummers, is er minder kans dat u uw winst met een andere speler moet splitsen.