De Nieuwe iOS 7 Van Apple

Eindelijk was het een tijd voor Apple om iets te doen. Wanneer u een Android voor een concurrent heeft, hoeft u alleen maar uw grenzen op te zoeken. Zo kun je op je smartphone steeds makkelijker aan de gang zonder beperkingen.

Dat is het geval met hun iOS, dat vanaf 2007 verschillende updates vergde, maar zonder essentiële wijzigingen. De basis blijft hetzelfde, maar zoals je weet, zijn de veranderingen echt nodig en moet je ze van tijd tot tijd hebben. Zo kun je met een mobiele telefoon steeds meer dan je ooit had verwacht.

En Apple heeft het gedaan. Dit grote bedrijf introduceerde nieuwe iOS 7. De makers zeggen dat er veel veranderingen zijn, vooral als het gaat om ontwerp en nieuwe functies, evenals snelle toegang tot systeeminstellingen en AirDrop-functie voor het uitwisselen van bestanden.

iOS 7-Ontwerp

Eerste indruk gaat naar de richting van positief. Het ziet eruit als nieuw product, zelfs als het iets is dat u ziet. Nieuwe kleuren, iconen en voorproefjevormen vonden plaats. Mensen van Apple hadden duidelijk heel veel inspiratie. Dus alles ziet er frisser uit en kreeg de rondingen van bubbels. Over het algemeen geeft het ontwerp de indruk van een casual stijl, dus het grootste deel van het ding lijkt soepel te werken.

Kennisgeving En Bediening Van iOS 7

We noemden een nieuw controlecentrum. Nou … Het is heel goed, want het zet alle belangrijke instellingsgegevens op elk scherm, dus het is meer dan toegankelijk. Het enige wat u nodig hebt, is één vingerafdruk om toegang te krijgen tot de Wi-Fi-functie, vliegmodus, muziekbesturing en nog veel meer. De meldingsbalk vraagt ​​u ook om deze met de vinger te laten slapen om gemiste oproepen en berichten te zien.

iOS 7 Safari

Deze beroemde internetbrowser heeft nu ook enkele veranderingen. De belangrijkste en de meest onzichtbare is een veld voor URL en zoeken (naast enkele eerdere updates is het bijna de gloednieuwe functie).

Safari met iOS 7 heeft ook een zeer goede multitaskingoptie zonder beperking van actieve tabbladen. Surfen moet eenvoudiger met de navigatiebalk (pijlen naar voren en naar achteren).

iOS 7 Camera En Siri

De verbeteringen van de camera zijn hier. Nu hebt u volledige controle over elke stap. U kunt op elk moment elke gewenste modus kiezen, zodat u eenvoudig foto’s kunt maken met verschillende filters. Het sorteren op criteria in albums is ook niet zo geweest en het is nu geen probleem.

Over Siri … Dit beroemde meisje (en nu een man) wordt getoond elke keer dat ze je helpen. Een kleine animatie in de hoek van het scherm geeft aan dat Siri aan het werk is. Naast mannelijke en vrouwelijke stem koos Siri voor meer talen, zoals Frans en Duits. Naast het feit dat Siri nog steeds een minder krachtige zoekmachine heeft dan Google Search, is het op de goede weg.