Iets Heel Unieks Met Het As Van De Crematie

Met behulp van ultrahoge temperaturen wordt het as van de crematie gesmolten tot ze gekristalliseerd zijn. Binnen 90 minuten kan je van dat as kralen maken zodat je altijd jou geliefde bij je hebt. Meestal is het maximale vijf kralen, variërend in een assortiment van kleuren van blauw, groen tot roze, paars en zwart. Zo kun je iets unieks maken van een uitvaartdienst.

Het Wiel Van Het Gedenk Geschenken Opnieuw Uitgevonden

Hoewel Bonhyang niet het eerste bedrijf was dat de innovatieve gedenk geschenken in Zuid-Korea heeft voortgebracht, zegt oprichter en CEO Bae Jae-yul dat hij het potentieel in het idee zag en enkele jaren bezig was met het verfijnen van het proces. Hoewel bedrijven zoals Bonhyang in het verleden in de Verenigde Staten, Europa en Japan zijn gelanceerd, zagen deze bedrijven minder succes dan in Zuid-Korea, aangezien maar weinig mensen het als een normale manier beschouwden om over dode lichamen te beschikken. Lees hier meer.

 

Felle Kleuren Bij Deze Begrafenis Ceremonie

Het meest zichtbare van deze ceremonies is de begrafenisstoet, waarbij een felgeschilderde, uiterst precies gesneden kist naar het graf wordt gedragen. In de meer afgelegen gebieden van Zuid-Korea is het nog steeds mogelijk om getuige te zijn van zo’n optocht van pallbearers. Gekleed in ruwe hennepkleding en verhoogde hoeden, bewegen deze rouwdragers zich op de weg terwijl ze de teksten van de uitvaartzanger herhalen en op het ritme van de drums lopen.